Rent A Car
Transferuri auto

Predare auto in alta locatie?

FALL in love with our rental cars | Reduceri de toamna pentru inchirieri auto Travis Rent a Car

 

Reduceri de toamna pentru inchirieri auto in Romania!

Fiecare sezon are frumusetea lui, dar, cu siguranta, calatoriile in natura sunt mai frumoase toamna. Totul se transforma intr-un peisaj de basm, iar aventurile sunt la fiecare colt de drum. 

Noi recunoastem ca suntem indragostiti de frumusetea toamnei!

FALL in love with our rental cars!

In aceasta toamna, te invitam sa te indragostesti de explorare si sa descoperi Romania in culorile sale vii. 

Fie ca-ti doresti sa te bucuri de frumoasa noastra tara prin calatorii alaturi de cei dragi, fie ca ai nevoie de o masina pentru deplasarile zilnice, alege sa inchiriezi modele auto noi la tarife mult mai mici. 

La Travis Rent a Car, iti oferim -10% la o selectie de clase si modele auto pentru inchirieri auto in Romania. 

Masinile noastre de inchiriat sunt gata de drum, sa te insoteasca in aventura!

Acum este momentul perfect sa te indragostesti de modelele auto noi de pe piata, pe care le gasesti in flota auto Travis Rent a Car. 

De ce sa inchiriezi o masina din flota noastra auto?

  • Modele auto de ultima generatie: condu modelele auto noi, pentru o experienta inedita.
  • Tarife reduse: ne face placere sa te rasplatim pentru fidelitate. De aceea, periodic, realizam reduceri, ce ofera șansa ca modelul auto preferat sa poata fi inchiriat cu tarif redus.
  • Masini confortabile si dezinfectate: in flota noastra auto vei gasi o varietate de modele auto confortabile, in functie de preferintele tale. Iar pentru ca siguranta ta este importanta pentru noi, masinile sunt dezinfectate dupa si inainte de fiecare inchiriere.
  • Servicii suplimentare: pe platforma noastra online, poti iînchiria masina preferata, alegand pachetul de beneficii potrivit nevoilor tale, la care poti adauga diverse servicii suplimentare, precum: scaun auto pentru copil, calatorii in strainatate etc (vezi lista)
  • Testeaza modelul auto preferat: dacă doresti sa achizitionezi un model auto ce se gaseste in flota noastra, il poti inchiria cu tarif redus si testa prin calatorii atat interurbane, cat si intraurbane.


*Reducerile sunt valabile pentru o selectie de clase, marci si modele auto de inchiriat, cu conditia ca acestea sa fie disponibile in flota auto Travis Rent a Car la momentul rezervarii. 

Oferta publicata pe 11.09.2023 si valabila in functie de disponibilitatea automobilelor.


 Discuta cu un consultant la 0752 220222, pentru o oferta personalizata de inchiriere auto.

Art.1 Organizator
Organizatorul campaniei „FALL in love with our rental cars! Reduceri de toamna pentru inchirieri auto" (in continuare numita „Campania”) este societatea S.C. NORD TOUR S.R.L., detinatoare a marcii comerciale "Travis Rent a Car" (in cele ce urmeaza numita „Organizatorul”), inregistrată la Oficiul Registrului Iasi sub nr. J-22-294/2002, CUI RO 14530473, cu sediul in Bd. Independentei 15-17, TR. 2, Bl. B1-5, Parter, Iasi, cod postal 700101, Jud. Iasi, Romania.
1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (in cele ce urmeaza numit „Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, avand obligatia de a anunta publicul, in mod oficial, pe website si la sediul Organizatorului. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel puțin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.
1.3. In perioada campaniei, Regulamentul va fi disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant, pe website-ul www.rentacar.travis.ro.

Art.2 Dreptul de participare 

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice ce au varsta peste 21 ani si sunt posesori ai unui permis de conducere de minim 1 an, care inchiriaza un automobil de la S.C. NORD TOUR S.R.L. si accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumite in continuare ”Participanti”). Nu sunt eligibili de a participa la această Campanie angajatii S.C. NORD TOUR S.R.L..


Art.3 Durata Campaniei

Campania se va desfasura in perioada 11.09.2023 - 30.11.2023.


Art.4 Promotia oferita în cadrul Campaniei

4.1. Organizatorul va oferi pe intreaga durata a Campaniei, tuturor Participantilor ce se incadrează conform Art. 2, o reducere -10% din tariful de baza, la o selectie de clase si modele auto, in functie de disponibilitatea acestora (gradul de ocupare <80%).

4.2. Reducerile de pret nu se aplica pentru serviciile suplimentare (sofer, GPS, scaun copil, lanturi zapada etc.).

4.3. Participantii nu au dreptul de a solicita contravaloarea in bani (RON, valută, etc.) a reducerilor oferite.

4.4. Aceste reduceri nu se cumuleaza cu alte reduceri si promotii. Exceptie face PAY NOW, ce ofera 5% reducere pentru plata integrala la momentul rezervarii. 

4.5. Promotia se va oferi, dacă Art. 2 și Art. 3 sunt respectate, pentru o selectie de clase, marci si modele auto de inchiriat, cu conditia ca acestea sa fie disponibile in flota auto a Organizatorului.

 

Art.5 Informarea Participantilor conform legii Nr. 677/2001

5.1. Participarea la Campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
5.2. Prin participarea la prezenta Campanie, Participantii sunt de acord ca datele lor cu caracter personal sa intre în baza de date S.C. NORD TOUR S.R.L., in calitate de operator de date cu caracter personal, acestea putand fi utilizate pentru activitatile de marketing desfasurate de Organizator, cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor cu caracter personal.

5.3. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, Participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata catre S.C. NORD TOUR S.R.L., in Bd. Independentei 15-17, TR. 2, Bl. B1-5, Parter, Iasi, cod postal 700101, Jud. Iasi, Romania. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale, putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus, Participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conform legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, Participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

Art.6 Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.


Art.7 Dispozitii finale 

Prin participarea la Campanie, Participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Ai nevoie de ajutor?
Contactează-ne pe WhatsApp