Rent A Car
Transferuri auto

Predare auto in alta locatie?

SPRING DRIVE Oferta Inchirieri Auto | Travis Rent a Car

 

Primavara reducerilor este la Travis Rent a Car, unde poți profita de tarife promotionale pentru inchirieri auto!

Reduceri rent a car de pana la 10% din tariful de baza pentru beneficii mai multe!

In perioada 01.04-30.04.2024, te bucuri de reduceri de pana la 10% reducere la o selectie de clase si modele auto*, pentru calatorii in aceeasi perioada.

Alege pachetul de beneficii potrivit pentru tine si porneste in aventura!

Beneficiile SMART ale pachetelor pot fi vazute aici

*Reducerile sunt valabile pentru o selectie de clase, marci si modele auto de inchiriat, cu conditia ca acestea sa fie disponibile in flota auto Travis Rent a Car la momentul rezervarii si vor fi semnalizate corespunzator.  

De ce sa inchiriezi o masina din flota noastra auto?

  • Tarife reduse: ne face placere sa te rasplatim pentru fidelitate. De aceea, periodic, realizam reduceri, ce ofera șansa ca modelul auto preferat sa poata fi inchiriat cu tarif redus.
  • Masini confortabile si dezinfectate: in flota noastra auto vei gasi o varietate de modele auto confortabile, in functie de preferintele tale. Iar pentru ca siguranta ta este importanta pentru noi, masinile sunt dezinfectate dupa si inainte de fiecare inchiriere.
  • Servicii suplimentare: pe platforma noastra online, poti iînchiria masina preferata, alegand pachetul de beneficii potrivit nevoilor tale, la care poti adauga diverse servicii suplimentare, precum: scaun auto pentru copil, calatorii in strainatate etc (vezi lista)
  • Testeaza modelul auto preferat: dacă doresti sa achizitionezi un model auto ce se gaseste in flota noastra, il poti inchiria cu tarif redus si testa prin calatorii atat interurbane, cat si intraurbane.


Oferta publicata pe 01.04.2024 si valabila in functie de disponibilitatea automobilelor.


 Discuta cu un consultant la 0752 220222, pentru o oferta personalizata de inchiriere auto.

Art.1 Organizator
Organizatorul campaniei „SPRING DRIVE” (în continuare numită „Campania”) este societatea S.C. NORD TOUR S.R.L., detinatoare a marcii comerciale "Travis Rent a Car" (în cele ce urmează numită „Organizatorul”), înregistrată la Oficiul Registrului Iași sub nr. J-22-294/2002, CUI RO 14530473, cu sediul în Bd. Independenței 15-17, TR. 2, Bl. B1-5, Parter, Iași, cod poștal 700101, Jud. Iași, România.
1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (în cele ce urmează numit „Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării Campaniei, având obligația de a anunța publicul, în mod oficial, pe website și la sediul Organizatorului. Astfel de modificări vor fi făcute publice cu cel puțin 24 de ore înaintea intrării în vigoare.
1.3. În perioada campaniei, Regulamentul va fi disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant, pe website-ul www.rentacar.travis.ro și în format fizic la sediul Organizatorului.

Art.2 Dreptul de participare 

Campania se adresează tuturor persoanelor fizice ce au vârsta peste 21 ani și sunt posesori ai unui permis de conducere de minim 1 an, care închiriază un automobil de la S.C. NORD TOUR S.R.L. și acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament (denumite în continuare ”Participanți”). Nu sunt eligibili de a participa la această Campanie angajații S.C. NORD TOUR S.R.L..


Art.3 Durata Campaniei
Campania se va desfășura in perioada 01.03-31.03.2024, prelungita in perioada 01.04-30.04.2024, in anumite conditii mentionate in ART.4. Constant, vor fi postate informatii despre aceasta campanie pe paginile de socializare ale Organizatorului. 

Art.4 Promoția oferită în cadrul Campaniei

4.1. Organizatorul va oferi pe întreaga durată a Campaniei, tuturor Participanților ce se încadrează conform Art. 2, o reducere de până la 15%, ulterior de pana la 10% din prețul de închiriere (de bază), pentru modelele auto selecționate și semnalizate corespunzător prin afișarea unei etichete și a noului tarif.

4.2. Participanții ce închiriază un automobil vor primi reducerea de preț la pachetele de beneficii STANDARD și PLUS în funcție de gradul de ocupare al clasei auto (pana la 70%). 

4.3. Reducerea va fi valabilă doar pentru selectia de modele auto și se va aplica la rezervările din perioada mentionata, pentru călătoriile în perioada 01.03-31.03.2024. Perioada prelungita la 01.04-30.04.2024.

4.4. Reducerile de preț nu se aplică pentru serviciile suplimentare (șofer, GPS, scaun copil, lanțuri zăpadă etc.).

4.5. Participanții nu au dreptul de a solicita contravaloarea în bani (RON, valută, etc.) a reducerilor oferite.

4.6. Aceste reduceri nu se cumulează cu alte reduceri și promoţii.

4.7. Promoţia se va oferi, dacă Art. 2 și Art. 3 sunt respectate, pentru modelele de autovehicule închiriate din clasele de automobile selectionate, cu condiţia ca acestea să fie disponibile în flota auto a Organizatorului.


Art.5 Informarea Participanților conform legii Nr. 677/2001

5.1. Participarea la Campanie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.
5.2. Prin participarea la prezenta Campanie, Participanții sunt de acord ca datele lor cu caracter personal să intre în baza de date S.C. NORD TOUR S.R.L., în calitate de operator de date cu caracter personal, acestea putând fi utilizate pentru activitățile de marketing desfășurate de Organizator, cu respectarea dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal.

5.3. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, Participanții au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, adresată către S.C. NORD TOUR S.R.L., în Bd. Independenței 15-17, TR. 2, Bl. B1-5, Parter, Iași, cod poștal 700101, Jud. Iași, România. Participanții au, de asemenea, dreptul de intervenție asupra datelor personale, putând, după caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii nr. 677/2001, în special a datelor incomplete sau inexacte. În condițiile de mai sus, Participanții pot, totodată, solicita transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conform legii, având dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația particulară, ca datele care îi vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare. De asemenea, Participanții au dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, ca datele care îi vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

Art.6 Litigii
Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanții la Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente.

Art.7 Dispoziții finale 

Prin participarea la Campanie, Participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 
Ai nevoie de ajutor?
Contactează-ne pe WhatsApp

Cookies

Acest site foloseste module cookie pentru o buna functionare. Detalii in Politica de confidentialitate.

Accept Personalizeaza