Foloseste filtrele pentru a gasi auto dorit
Am gasit 1 oferte disponibile.
    Reseteaza filtrele

Inchirieri masini din clasa Autoutilitare | Travis Rent a Car

Rezerva online o masina din clasa Autoutilitare disponibila pentru inchiriere. Beneficiaza de serviciile incluse, de tarifele SMART, de ofertele speciale si de facilitatile oferite pentru inchirieri auto. Gaseste in oferta de masini de inchiriat RentaCar.Travis.ro autoturismul potrivit care sa raspunda preferintelor tale. Ne straduim sa iti oferim masina pe care ti-o doresti pentru inchiriere, din acest motiv peste 90% din clientii nostri au primit exact modelul auto rezervat. Alege serviciile de Rent a Car Travis pentru calitate, confort, experienta, siguranta si prestigiu! Foloseste formularul online si filtrele din aceasta pagina pentru a gasi auto dorit din clasa Autoutilitare.
Citroen Jumper Furgon L4H3
2020
A/C
M
3
4
Diesel

Citroen Jumper Furgon L4H3

sau similar | Autoutilitare

Budget

Garantie/fransiza
650 €

Standard

Garantie/fransiza
500 €

Plus

Garantie/fransiza
350 €

Detalii auto

De ce sa inchiriezi o masina din clasa Autoutilitare?

Alege sa inchiriezi o masina din clasa Autoutilitare, din flota auto disponibila pentru inchiriere pe Travis Rent a Car. Gaseste masina favorita pe site, si profita de oportunitatea de a o rezerva in siguranta direct de pe site 24/7. Rezerva online cele mai noi modele de masini disponibile din oferta noastra de rent a car, cu pachetele de protectie si asigurare potrivite pentru nevoile tale actuale.

De ce sa inchiriezi o masina din flota auto Travis?

Poti alege sa inchiriezi masina potrivita din flota variata a Travis Rent a Car, cu peste 200 de modele auto de ultima generatie, din diverse clase auto, incluzand marci Premium, masini cu transmisie manuala sau automata, SUV-uri 4x4, masini cu motoare benzina, diesel, hibrid, plug-in hibrid sau electrice.

Pot sa inchiriez o masina din clasa Autoutilitare, pe termen scurt?

Poti alege sa inchiriezi pe termen scurt o masina din clasa Autoutilitare, sau un alt model auto, si sa te bucuri de beneficiile si de serviciile de rent a car incluse: flota variata, tarife SMART, asistenta urgenta 24/7, servicii optionale etc.

Pot sa inchiriez o masina din clasa Autoutilitare, pe termen mediu si lung?

Inchirierea unei masini de serviciu pe termen mediu sau lung este o solutie perfecta de mobilitate, atunci cand vrei sa scapi de griji privind achizitia si intretinerea auto. Poti alege sa inchiriezi pe termen mediu sau lung o masina din clasa Autoutilitare, sau un alt model auto. Descopera acum oferta RENT FOR BUSINESS!

Daca inchiriez o masina din clasa Autoutilitare, pot sa o predau in alta locatie?

Pentru confortul tau, iti putem livra si prelua masina inchiriata oriunde in Romania, contra-cost. Pentru inchirieri mai mari, livrarea si preluarea masinii este gratuita. De asemenea poti calatori in strainatate cu masinile de inchiriat Travis. Serviciul este disponibil cu taxa suplimentara, pentru calatorii in tarile UE si in Republica Moldova, fiind supus unor termeni si conditii.

Care sunt conditiile pentru a putea inchiria o masina din flota Travis?

Pentru a putea beneficia de serviciile de rent a car Travis trebuie:

  • Sa ai un permis de conducere valabil in Romania.
  • Sa ai varsta minima de 19 de ani si minim un an de experienta.
  • Sa inchiriezi pentru minim 24 de ore.
  • Sa respecti legislatia rutiera in vigoare de pe teritoriul Romaniei si a statelor unde calatoresti.
  • Sa nu fumezi in interiorul autoturismelor inchiriate.
  • Sa respecti conditiile de conduita si bun simt in timpul utilizarii autovehiculului.
Consulta termenii si conditiile de inchiriere auto AICI.

Pot beneficia de promotii si oferte daca vreau sa inchiriez o masina din clasa Autoutilitare?

Poti inchiria o masina din clasaAutoutilitare, beneficiind de ofertele si promotiile din campaniile aflate in desfasurare . Consulta lista noastra de Oferte create special pentru tine AICI!