Rent A Car
Transferuri auto

Predare auto in alta locatie?Produsul Travis Rent a Car PremiumFlex, de inchiriere masini Premium pe termen mediu sau lung in Romania, se adresează managerilor de companii, care isi doresc un stil de viata rafinat si dinamic, dar lipsit de grija achizitionarii si intretinerii unui autoturism Premium. Parte a solutiei RENT FOR BUSINESS, conceptul presupune achizitionarea unui abonament cu plata lunara, care include mai multe marci si modele auto din diverse clase Premium, care pot fi schimbate, in limita disponibilitatii, pe parcursul derularii contractului.


Cand si de ce este util serviciul PremiumFlex?

Pentru flexibilitatea de a alege periodic (ex: lunar) un alt model auto Premium.

Pentru flexibilitatea de a alege un model auto Premium in functie de anotimp sau de scopul calatoriei (ex: Sedan, SUV, Station Wagon, Sport, etc.).

Pentru flexibilitatea de a inchiria ocazional un model auto dintr-o clasa superioara sau inferioara.

Pentru optiunea de a intrerupe pentru o luna (ex: vacanta) derularea contractului (valabil pentru abonamentele de 6 si 12 luni).

 Pachet / model auto
disponibil pentru inchiriere pe termen mediu sau lung in Romania

Perioada de inchiriere

Tarife in EUR/luna (fara TVA)

3+ luni

6+ luni

12+ luni


 Silver

Audi A1, BMW 118, Mercedes-Benz A200, Audi Q2, Audi Q3, BMW X1, BMW X2, MINI Countryman, Volvo XC40 (sau similar)

1300 

1185

1050


Gold

Mercedes-Benz C180, MINI Clubman, Volvo V60, Audi A4, Audi Q5, BMW X3, Volvo XC60, Range Rover Evoque, Jaguar E-Pace (sau similar)

1700

1485 

1200


Platinum

Audi A6, BMW 520, Mercedes-Benz E220, Volvo S90, Jaguar XF, Volvo V90 Cross Country, Audi Q7, BMW X5, Volvo XC90, Range Rover Velar (sau similar)

1980 

1760 

1550

Servicii incluse in tarifele afisate:

Chirie pentru calatorii exclusiv in Romania (cu limită de Km), asigurare STANDARD Cover (cu fransiza), intretinere auto (revizii), taxa de drum (rovinieta), cauciucuri de vara/iarna, asistenta rutiera de urgenta 24/7, 1 sofer suplimentar.


Servicii neincluse in tarifele afisate:

Combustibil, lichid de parbriz, taxe de pod/drum/parcare, amenzi, garantie, TVA.

Servicii optionale:

Planuri suplimentare de protectie si reducere a responsabilitatii EXTRA/SUPER/FULL Cover, sofer, GPS, scaun copil, deplasare in strainatate etc.


Conditii de inchiriere:

Varsta minima 21 ani, minimum 1 an experienta. Tarifele si modelele auto prezentate in oferta sunt informative si pot suferi modificari.


Solutia de mobilitate RENT FOR BUSINESS, care include diverse tipuri de servicii de inchiriere masini pe termen mediu si lung pentru companii, este disponibila cu predare auto in principalele orase din Romania: Iasi, Bacau, Suceava, Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea, Timisoara etc. La cerere, masinile pot fi livrate si in alte locatii din tara.

Discuta cu un consultant
pentru o oferta personalizata de inchiriere auto pe termen mediu sau lung in Romania.

0752 220 222
TRIMITE-NE UN EMAIL
Ai nevoie de ajutor?
Contactează-ne pe WhatsApp

Cookies

Acest site foloseste module cookie pentru o buna functionare. Detalii in Politica de confidentialitate.

Accept Personalizeaza